Partytent huren bij RBA verhuur Son en Breugel.
Pagodetent huren Aalst.De vuistregel hoeveel mensen in een pagode- en partytent kunnen staan is de oppervlakte (in m2) gedeeld door 1,5. Hierbij wordt rekening gehouden met comfortabele bewegingsruimte voor iedereen in de partytent en eventueel enkele sta/hangtafels. Dit is dus de vuistregel voor een normaal huis/tuin feest.

Indien je bijvoorbeeld een optreden van een band of dj aanbiedt en het publiek wat dichter op elkaar mag staan, noemen wij dit de zogenoemde “concertopstelling”, in dat geval kun je de oppervlakte van de partytent delen door 0,75.

Indien u stoelen wil neerzetten voor een wat serieuzer optreden (toneel, klassiek concert) noemen wij dat “theateropstelling”. In dat geval kan je het aantal vierkante meters gelijk houden met het aantal personen.

Wat heb ik allemaal nog meer nodig op mijn feest?

– Zorg dat uw gasten het niet koud krijgen. Kijk voor meer informatie bij onze terras heaters
– Vergeet niet dat alle dranken goed gekoeld moeten zijn. Kijk voor meer informatie bij onze Koelkasten
– Aangezien feestjes vaak ’s avonds zijn zal u ook aan verlichting moeten denken. Wij verhuren ook handige led prikkabels!
– Muziek? Ja dat is zeker wel belangrijk. Een DJ is gelijk zo duur. Huur bij ons een setje boxen en een versterkertje zodat u en uw gasten zelf DJ kunnen spelen. Zo bespaart u geld en het is nog leuk ook!

Nu nog alleen voldoende drank en vrijwilligers die dat op willen drinken. Die taak laten wij aan jullie over. Voor alle andere vragen. Bel gerust naar 0499-471486.

Ronde Spantent Huren Aalst van den Bogaart Verhuur.
Wie een feesttent in gedachte heeft, denkt vaak aan de traditionele ronde of vierkante tenten. Bij ronde tenten springt het aspect ouderwetse gezelligheid vaak in het oog. Een vierkante tent mag dan wel praktisch zijn, maar met zijn allen vinden we een ronde ruimte toch wat aangenamer. Dat verklaart meteen ook waarom de meeste mensen die op zoek gaan naar een tent voor hun feesten en evenementen de woorden spantent, rond en Aalst zullen googelen. Zo komen de meeste feestvierders bij een ronde spantent huren Aalst uit. Bij VDB-Verhuur durven wij ronduit te zeggen dat ze niet weten wat ze missen. Een ronde spantent huren Aalst? Dan heeft de 10-hoekige tent wel degelijk vele voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

Waarom kiezen voor een feesttent met 10 hoeken?

Omdat de feesttent die VDB verhuurt 10 hoeken heeft, benaderen ze in grote mate de vorm van de oude vertrouwde ronde tent. Tegelijk bieden deze partytenten ook de praktische voordelen van een vierkant model. In een ronde ruimte is het vaak moeilijk om meubilair te plaatsen. Er blijven immers altijd een aantal plekken onbenut. Zo gaat veel ongebruikte ruimte verloren waar u tijdens een feest of een evenement geen gebruik kunt van maken. Dit is vaak ook de reden waarom wie een familiefeest of klein evenement organiseert, toch de voorkeur geeft aan een vierkante partytent. Deze vierkante tenten zien er vaak saai, kil en goedkoop uit en zijn zodoende niet echt bevorderlijk voor de feeststemming. Het was bijgevolg tijd voor een meer uitnodigend alternatief voor zowel de ronde als de vierkante feesttent. De 10-hoekige feesttent is zo’n alternatief. Zo combineert u de voordelen van een ronde spantent met deze van een vierkante spantent. U koppelt op die manier het nuttige aan het aangename. Met onze tent kiest u voor iets bijzonders. De gasten zullen u vaak complimenten geven over deze prachtige en sfeervolle tent. U mag dan zeggen dat ie van VDB-verhuur komt.

Verhuur tenten Provincie Oost Vlaanderen de beste bedrijven in uw buurt.
J F TENT PARTY RENT. Dendermondse steenweg 177 9300 Aalst. Voor het huren van professionele, witte kader plooitenten alsook bijhorende materialen kan u bij onze firma JF Tent Party Rent terecht. Voor het organiseren van een communiefeest, trouwfeest, babyborrel, receptie, eetfestijn, tuinfeest.Partytent huren? Partyverhuur PartyGarant.
Wilt u een feesttent huren maar wilt u het op- en afbouwen van de feesttent graag aan iemand anders overlaten? U kunt ervoor kiezen om het op- en afbouwen van de partytent door PartyGarant te laten doen. Voor slechts € 59,00 ex btw nemen wij dit volledig voor u uit handen! Niet alleen een Feesttent huren? PartyGarant heeft naast een ruim assortiment aan feesttenten. Zo hebben wij diverse soorten tentverzwaringen die voor extra ballast van de feesttent zorgen. Naast feestenten kunt u houten vloeren huren zodat uw gasten niet op een drassig grasveld hoeven te staan. U kunt er ook voor kiezen om een kunstgrasvloer in de feesttent te leggen

.Van Bakel Verhuur Specialist in evenementen verhuur van o.a. Marktkramen, Tenten, Meubilair en Podia in omgeving Eindhoven.
Voor het huren van één enkele praattafel tot het compleet opbouwen van een grootschalig evenement, niets is ons te gek. De volgende evenementen worden veelvuldig opgebouwd door Van Bakel Verhuur.: Markten / Braderieën. Buurtfeesten / buurt barbecues. Van Bakel verhuur is actief in de volgende gemeente: Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Valkenswaard, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert. Al meer dan 100 jaar is de naam van de familie Van Bakel in Eindhoven verbonden aan de verhuur van marktkramen. Vandaag de dag is Van Bakel Verhuur nog altijd één van de toonaangevende verhuurders op de weekmarkten, jaarmarkten en braderieën in de regio Eindhoven. Van Bakel Verhuur is ook gespecialiseerd in het verhuren en opbouwen van tenten. Wij bieden verschillende maten en soorten aan, waaronder Frame tenten, Pagode tenten, Paviljoen tenten, span tenten en nog vele andere soorten en maten

 

Home Ruben Drankenhandel en Tentenverhuur.
Een tent huren lijkt makkelijk, maar je moet rekening houden met het aantal gasten, de grootte van de bar, barkrukken, tafels en waar een eventuele band komt te staan. Wij geven jou gepast advies, zodat je zeker weet dat jij de juiste tent huurt.

Verhuur feestmateriaal in Ninove Restorent.
U heeft tijdelijk nood aan extra materiaal voor uw feestzaal, café of restaurant? Bij Restorent vindt u een ruim aanbod van horecamateriaal zoals ovens, gastronomen, bain-maries voor uw keuken, maar ook bar receptiemateriaal zoal glazen, tapinstallaties, togen en afwasbakken. Gratis ophalen van feestmateriaal. Wilt u extra geld besparen bij het huren van feestbenodigdheden?

Partytent huren.
Het huren van een partytent voor uw feest of evenement gaat snel en eenvoudig. U kiest de gewenste maat en bepaalt of u de tent zelf wilt komen ophalen en terugbrengen bij onze loods, of liever heeft dat Sanka Events deze op locatie komt bezorgen en weer ophalen. Indien gewenst zorgen wij ook voor de op- en afbouw en verankering van de partytent. Ook voor alle toebehoren (zoals tafels en banken, verlichting en overige inrichting) kunt u bij ons terechtBij Sanka Events kunt u twee maten partytenten huren. In een grote partytent (afmetingen 8 meter x 4 meter) kunnen circa 30 mensen probleemloos staan, bijvoorbeeld aan statafels. In een kleine partytent (afmetingen 4 meter x 4 meter) zijn dat circa 15 personen.

Houdt u bij het bepalen van de benodigde ruimte ook rekening met overige zaken die u in de partytent wilt plaatsen, zoals bijvoorbeeld een buffet, een DJ, een heater, koelkasten of overig meubilair. Wij adviseren u graag over de juiste maat partytent voor uw feest.

Houdt u er rekening mee dat u aan iedere zijde van de partytent 10 centimeter extra speling nodig heeft bij het plaatsen van de tent. De benodigde ruimte voor het plaatsen van een grote partytent is dus 8,20 meter x 4,20 meter.

De partytenten zijn aan de lange zijde oneindig schakelbaar door middel van regengoten. Zo kunt u bijvoorbeeld van twee grote partytenten één grote tent maken van 8 meter x 8 meter. Dankzij de regengoten heeft u een “droge doorloop” tussen de afzonderlijke tenten. Indien u tenten aan elkaar schakelt moet u wel rekening houden met tentpoten die dan niet alleen aan de rand van de tent staan, maar ook ín de tent.

Partytenten goed verankeren

Het is (zeker bij onstuimig weer) belangrijk om de partytenten goed te verankeren. Indien u de tent(en) zelf bij ons komt ophalen en terugbrengen óf alleen het transport door ons laat verzorgen, dan krijgt u van ons gratis één set met verankeringsmateriaal per tent. Met de haringen en touwen in deze set kunt u zelf uw tent verankeren in de grond of bijvoorbeeld vastbinden aan hekwerk of andere aanwezige bevestigingspunten.

Stretchtent

Exclusieve stretchtenten verhuur voor uw event | Altiro Tenten. De stretchtent heeft een open karakter en organische vorm. Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten.Onze stretchtenten zijn beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.