Feestje? Maak je eigen gin tonic bar!

Binnenkort een feestje en houd je van gin tonics? Maak dan je eigen gin tonic bar! Laatst hebben wij voor een feestje van vrienden van ons een gin tonic bar mogen hosten. In deze blog geef ik je aantal handige tips:

Gin!

Geen gin tonic bar zonder gin. Je hebt dry gin, fris citrus achtig, kruidig, floraal, ziltig. Iedere gin is anders. Wij kozen voor Monkey 47 gin (citrus, licht spicy), Hendrick’s gin (zacht, bloemig) en Rutte Celery gin (kruidig, ziltig). Keuzeproblemen of wil je meer weten over de smaken van een bepaald gin merk? Op de site van Gin Festival staan superveel gin en tonic merken beschreven inclusief hun smaken. Bespaar niet op tonic. In een gin tonic gaat ¾ tonic, dus bespaar niet op je tonic. Want dan had je net zo goed voor een goedkope gin kunnen kiezen. Geen tonic dus uit literflessen, maar kleine flesjes (20 cl). Die kosten wat, maar de koolzuur bubbeltjes blijven het beste intact en dat merk je meteen aan je gin tonic. Goede tonic merken: Fever Tree, 1724, Thomas Henry, Fentimans, Schweppes premium (in de kleine flesjes dan). Proef de tonic eens met garnering zonder gin, en je merkt dat hier alleen al erg veel smaak in zit. Wat dus ook supergoed nieuws is voor mensen die een mooi alcoholvrij drankje willen!

Catering Verhuur.
Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei benodigdheden voor uw feestje! Van kop en schotels tot tent, personeel of entertainment. Een DJ of alleen muziek. Klik hier voor de folder huur cateringbenodigdheden.Bokkers Catering is dé specialist op het gebied van de complete verzorging van catering voor particulieren en bedrijven in de regio Amersfoort/Harderwijk. Wij verzorgen buffetten, barbecues, bruiloften en zakelijke evenementen. Wij proberen ons zoveel mogelijk naar uw wensen te schikken, waardoor succes op uw feest gegarandeerd is. U bent bij ons aan het juiste adres voor de complete verzorging van uw feest, maar ook voor een lunchpakket (broodjeslijst / broodjeslijst luxe) of verhuur van cateringbenodigdheden.
Bokkers Catering verzorgt uw feest tot in de puntjes, met van A tot Z één aanspreekpunt. Ook met een klein gezelschap moet het een groot feest worden!Wij hopen dat onze website een goed beeld geeft van onze mogelijkheden, maar laten u graag persoonlijk weten wat er allemaal mogelijk is. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat u verrassen door Bokkers Catering, smaak en service naar uw wens!

Ietsje anders Kinderfeestje organiseren.

Hier leest u alle informatie over het organiseren van een kinderfeestje. Moet u binnenkort een kinderfeest organiseren? Lees dan snel verder! Kinderfeestjes zijn vaak goede herinneringen voor later voor uw kind, zowel kinderfeestjes geven als er een bezoeken. Weet u nog hoe u vroeger de nachtjes slapen aftelde voor uw verjaardag? Het kinderfeestje is een belangrijk onderdeel van de verjaardag van uw kind. Daarom is het van belang om genoeg aandacht te besteden aan het organiseren hiervan. Vindt u het lastig om dit te organiseren en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan bent u bij Ietsjeanders.nl aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk de leukste en origineelste kinderfeestjes ideeën om uw kind een ongelooflijke dag te bezorgen! Zo kunt u bijvoorbeeld het kinderfeestje in een bepaald thema houden, wat dacht u bijvoorbeeld van een griezelfeestje, een kinderdisco feestje of een modellenkinderfeestje? Zo kan uw kind de hele dag griezelen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, kunnen ze dansen en gek doen tot ze erbij neervallen of een supergave fotoshoot meemaken. Uw kind gaat gegarandeerd deze dag nooit meer vergeten! Om een origineel kinderfeestje te organiseren heeft u natuurlijk enkele spullen nodig, ongeacht of u een themafeest organiseert of niet. Denk bijvoorbeeld aan een taart, eten en drinken en natuurlijk benodigdheden voor de activiteiten, spellen voor op een kerstfeest. Al deze spullen en de benodigdheden hiervoor vindt u makkelijk onder het kopje ‘Benodigdheden‘, bezoek de genoemde webshops en haal alles in huis! Wij hebben alle contact informatie en telefoon nummers voor u verzameld.

U hoeft zelf bijna nergens meer over na te denken wanneer u informatie van Ietsjeanders.nl gebruikt tijdens het organiseren van het kinderfeestje, wij voorzien u namelijk van alle belangrijke informatie. Het enige dat u nog moet doen is de spullen in huis halen en de uitnodigingen versturen. Kies een thema dat bij uw kind past, of laat uw kind meebeslissen, en organiseer een feestje dat niemand meer zal vergeten!

8 tips voor het organiseren van een huisfeestje Roomed.
Heb je iets te vieren en doe je dat het liefst gewoon lekker thuis? Groot gelijk! Het leven is al duur genoeg en eigenlijk is het ook gewoon heel gezellig om al je vrienden bij jou thuis te hebben. Vaak zijn dat de leukste en meest memorabele avonden! Om je een beetje op weg te helpen, geven we een aantal tips voor het organiseren van een huisfeestje. Beschouw dit als je checklist om zeker te weten dat je niks vergeet en nog wat ideeën op te doen!

Spyctive kinderfeestjes Benodigdheden.
Betaling en levering. Veelgestelde vragen Benodigdheden. Ik kan niet goed overweg met een computer, kunnen wij de missie nu niet doen? Over het algemeen kunnen kinderen vanaf 9 jaar zelf al erg goed overweg met de computer en het Internet.

Eerste online shop voor feestartikelen Partyrama.nl.
Themafeesten zijn niet alleen voor kinderen! Hier krijg je volwassen feestartikelen. Wat is een feest zonder eten? Haal hier uw servies en cateringbenodigdheden. Bruiloften zijn de grootste feesten in de buurt zorg ervoor dat je klaar bent met deze benodigdheden.Bij Partyrama, de thuisbasis van Britse feestartikelen, bieden we een van de grootste partijproductgamma’s in Europa. Wij zijn een familiebedrijf dat zich inzet om u te helpen ervoor te zorgen dat uw evenementen zonder problemen verlopen door geschikte, betaalbare reeksen feestdecoraties en accessoires te bieden voor elk evenement, van kinderfeestjes tot 100e verjaardag. Met de bezorging op de volgende dag voor die last-minute bestellingen, hebben we uw feest bij elke stap afgedekt.

Stretchtent

Exclusieve stretchtenten verhuur voor uw event | Altiro Tenten. De stretchtent heeft een open karakter en organische vorm. Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten.Onze stretchtenten zijn beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.